Första fotolektionen

Idag har vi valt inriktning för resten av våran gymnasietid och efter mycket om och men valde jag tillslut fotografisk bild. Jag har funderat mellan det och Grafisk komunikation men jag tyckte ändå att foto var roligare när vi testade alla olika inriktningar och det var det jag var dels därför jag valde media från början. Iallafall tror jag det kommer bli jättebra, vi blev bara 9 stycken som valde foto och alla är från min klass haha jag som trodde att foto var en av dem mest populära inriktningarna. Lite sjukt ändå att vi är typ 80-90 Estet-ettor och bara 9 av oss valde foto. Det kan ju hända att det är någon från de andra klasserna var sjuk idag elelr ett nån byter men jag har gärna en sån här liten klass. För det första räcker ju kamerorna mycket bättre och alla kan få bra utrustning och för det andra är det ju mycket lättare att lära sig när man är så få personer, dessutom kanske vi kommer få vara i ett annat jättemysiigt klassrum om det är ledigt under våra lektioner. Idag visade våran lärare iallafall en del bilder som han fotat och sådär och sen gick vi till studion och pratade lite olika kameror och fick fota lite grann. Sen efter skolan gick jag och mötte Hilda på hennes skolan och sp gick vi och fikade och kollade lite i affärer innan vi åkte hem.
 

Kärleksfestival och horse show

Idag hade vi "kärleksfestival" i skolan så på förmiddagen hade vi föreläsning och lite frågeställning med Olle från Fråga Olle, sen på eftermiddagen hade vi lite mys med fika och lite olika uppträdanden och en liten frågesport, så det var kul. Älskar verkligen min skola! Efter skolan åkte jag iallafall hem och packade lite och bytte kläder och sen åkte jag till Hilda. Sen åkte vi till Göteborg Horse Show. Det är så himla kul, verkligen en av årets höjdpunkter och en riktig tradition, vi ska även dit på söndag. Idag blev bara som en liten extradagar då vi fick erbjudande om att gå för 50kr så det var lite svårt att tacka nej. Sjukt kul dag iallafall och nu ska vi sova.
Vårkänslor

Canon EOS 1000D // Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Såhär såg jag ut idag, använde min skinjacka för första gången, för i år, idag, jeansen invigdes också för detta året idag, har inte velat ha dom nu i vinter då det blåser kallt där dom är trasiga. Det var så himla fint väder idag, jag fick riktiga vårännslor, solen sken och det var typ 7 grader, kanske inte jättevarmt men det funkade iallafall med skinjacka om jag hade halsduken och en tjocktröja under, dessutom blåste det inte lika mycket som det gjort de senaste dagen. Hoppas att våren "är här" för att stanna nu så att det inte blir kallt igen!
 
Igår fick jag iallfall veta att dagens första lektion var inställd så vi började 12 idag med, sen visade det sig att även våran sista lektion var inställd så vi slutade 13.30, såå himla skönt. Dock började kanske inte dagen på bästa sätt då jag var tvungen att springa så snabbt jag bara kunde för att hinna med bussen, men jag hann iallfall och busschaffören gjorde mig på lite bättre humör då han härmade mig och "sprang" med armarna när han stannade vid stationen haha, skön snubbe. Efter att vi hade slutat satt jag kvar i skolan en timma ungefär och pratade lite med Eva och lite med Therese. Sen gick jag till biblioteket i stan påväg till tåget för att kolla om dom hade en bok, dock hade dom inte den så jag fick gå in på biblioteket här hemma också och här hade dom den, jag satt även där i ungefär en timma för att kolla på lite andra böcker också, sen gick jag och köpte lite godis för jag var så himla sugen haha och sen åkte jag sista biten hem och fotade lite grann.

RSS 2.0