Trötter

Hej!
Slutade skolan för ca en timma sen, vill igentligen sova för jag är så himla trött men jag är rädd att jag inte ska vakna, jag har nämnligen bestämt med hon som ska rida Frakki idag att vi ska träffas i stallet kl.16.
Så nu sitter jag vid datorn istället och är jätte trött ;)
 
De första 4 dagarna i nian har väll varit helt ok, väldigt trött bara och sexorna och sjuorna ser skit små ut... sår vi också så små ut då? :S
 
Men nu ska jag äta lite och sen åker jag till stallet så ha det bra!
Föresten, jag ska få en ny ridväst! wiie en sån med rutor ;) 
 

Myspys

Halloj!
Ligger i sängen nu, Jag bäddade om förut och då la jag tillbaka min bäddmaddrads som ja tog bort för några månader sedan för att den gled runt hela tiden, å Gud vad skön sängen blev nu haha mycket mjukare ;)

Myser med min söta gossedjurshund (ja jag ska börja nian imon) haha kalla mig tönt om ni vill men det kunde likaväl varit en kudde, älskar att ha nått att hålla armen runt när jag sover annars vet jag inte vart jag ska göra av armen haha.

Men nu ska jag sova, lovade Cassie att komma lite tidigare till skolan (usch) för hon ska leta efter Pär som har hand om alla skåpsnycklar, så dags att sova så man orkar upp typ halv nio (kommer typ ligga och dra mig till nio haha nu börjas det igen, stackars mamma och pappa ;)

//Anna


tävling

Jag tävlar om en almanacka från Personligalmanacka.se hos http://keela.se

RSS 2.0