tisdag,onsdag och torsdag med Hillevi:

Hejsan!
I inlägget nedanför ser ni ju fiilmen på min och Hillevis utveckling i hoppningen, tänkte berätta om tisdagens ridpass, alltså hoppningen.
Det gick kanon, I början var hon lite tråkig och seg men hon blev bättre när vi väl började hoppa.
I filmen ser man värkligen hur vi, eller framförallt JAG har utvecklats i hoppningen, men vi har också utvecklats tillsammans, höjderna var ju inte enorma, men vad gör det?
än sålänge är hoppningen mest på "lek" eller vad man ska säga, jag hoppar inte för att kunna hoppa högt utan för att ha kul och utvecklas i en lagom takt.
Vi har ju inte hoppat så jätte mycket innan heller så vi kör på de höjder som känns bra och går sackta men säkert framåt :)
på onsdag, nationaldagen, så är det clear round i stallet igen och vi ska vara med och det blir alltså våran tredje hopp-cear round :)
Igår så red jag först igenom Hillevi i paddocken i alla gångarter, efter det skrittade jag ut en runda och det är väll inte så mycket mer än så att säga om det :)
.
Idag så red jag ut, Cassie var med och filmade lite med sin iPhone.
Dert var en mysig uteritt, vi travade lite och galopperade upp för en backe, jätte härligt man kände värkligen att hon tyckte det var roligt :D
Filmen kommer imon (troligtvis) eftersom jag inte har fått filmen än :)

Liten film :)

Heej!
Fixade en lite film om Annas och Hillevis utveckling inom hoppningen från slutet av 2011 till nu lite senare av 2012 :) Efter som Anna och Hillevi hoppade i förrgår men det får hon berätta mer om sen :) 

Tycker dom är jätte duktiga nu! :)

19 dagar kvar!

det är sjukt, det är bara 19 dagar kvar till skolavslutning, varav typ 7½ är riktiga skoldagar!
Men antagligen är inte de heller riktiga skoldagar eftersom att slutet alltid är slappt och man gör inget på lektionerna.
Och vet ni vad?? i fredags lämnade vi in våra första böcker, spanskaböckerna, vilket betyder att vi inte ska jobba något mer i spanskan och inte häller några läxor kommer lämnas ut!
på måndag är det ett prov och på fredag är det ett läxförhör annars tror jag inte det är något mer kvar faktiskt :D
ÅÅÅHH VAD JAG LÄNGTAR!
i slutet av sommar'n ska vi till Spanien och hyra ett hus i två veckor med min bästa kompis och hennes familj.
jag känner hur sommarlovet närmar sig med STORMSTEG, har redan badat TRE gånger redan och det lär bli fler innan sommarlovet om det inte blir kallt igen då vill säga.
Bilder från förra sommaren, minnen <3
Skolavslutningen
Landet med Alexandra
Bada med Cassie
Ö-vik
RSS 2.0