Cupcakes

Vi har en fotouppgift i skolan just nu där man ska göra som en liten fotoberättelse. Så jag bkade cupcakes idag och fotade under tidens gång. Tror bilderna blev helt okej, har inte kollat igenom dom ordentligt än, och muffinsarna blev helt gudomligt goda! Jag tänkte att jag skulle lägga upp receptet till dom imorgon eller i helgen så ni också kan baka dom. Men nu måste jag iallfall sova.

2 april

Hejsan, igår var det 1 april som jag antar att ingen har missat. Jag lurade ingen, förutom ett misslyckat försök mot Hilda, däremot var det en kille i min klass som lurade hela klassen att vi skulle ha prov idag, han skrev till och med egna instuderingsfrågor och sånt haha, riktigt kul faktiskt. 
 
Imorgon skulle vi haft en lång håltimme mitt på dagen också men vi pratade med våran mattelärare, som vi skulle haft på morgonen, så vi kommer få sovmorgon till 13.30 istället, såå himla skönt!
I tisdags skulle vi fota själporträtt på fotolektionen och jag blev faktiskt riktigt nöjd, jag ser ju ändå okej ut om jag får säga det själv.

RSS 2.0