Blixtar och dunder

Det har varit och är ett riktigt åskväder här ikväll med blixtar stora nog att täcka hela himmlen. Jag tog fram kameran och försökte fota lite, lyckades fånga några blixtar iallafall även om nästan alla lyckades komma precis mellan två bilder. Men tycker det ser väldigt häftigt ut, har faktiskt aldrig själv försökt fota blixtar innan.
Imorgon är det skola igen, vi började i torsdags men har typ inte gjort någonting än, jag börjar kl.14 och ska paddla kanot i två timmar så det är ju ganska chill om jag får säga det själv, får bara hoppas att det inte är pissväder. På tisdag sen sätter lektionerna igång och mitt schema är ändå hellt okej, har dock två jättelånga dagar, börjar 08.15 på torsdagar och slutar 16.50 så det är ju lite segt men sen slutar jag innan 14 tre dagar i veckan också så det jämnar väll ut sig lite. Det är faktiskt ganska skönt att få komma tillbaka till rutinerna och träffa alla vänner och sådär igen.

Grekland

Tror inte att jag skrivit om det i bloggen tidigare men jag var illafall i Grekland tillsammans men mamma, pappa & Hilda förra veckan. Det var typ seriöst bästa resan någonsin. Vi var på en Ö som heter Paros, ungefär i storlek med Tjörn, och det var verkligen supermysigt där. Jag och Hilda hade ett eget rum och vi var själva ganska mycket. Egentligen gjorde vi inte jättemycket, vi solade, åt, badade och sov ungefär. Vi träffade även en brittisk familj på hotellet och dom var sjukt trevliga och accenten gör ju inte saken värre haha åhh älskar britter, de hade två söner som var i våran ålder ungefär så vi snackade lite med dom och spelade lite kort en kväll så det var kul. Vi dygnade sista natten och gick ner till havet och kollade på stjärnorna en stund innan vi gick tillbaka till hotellet och chillade de sista timmarna innan bussen hämtade upp oss.
Som ni ser har jag bytt färg på barkgrunden också, tyckte den gamla var lite vintrig och nu går vi ju mot höst så ändrade till vinrött ;)

RSS 2.0