En go vecka!

Hej!
Denna veckan har vi bara haft två riktiga dagar, måndag och tisdag, igår hade vi hela skolan dansar, iof var det bara en lektion vi missade men det vär ju ädndå skönt. Idag var det streteredsskolans dag och då blev vi indelade i grupper med elever från andra klasser- 9or, 8or, 7or, tjejer, killar, A, B, C, D aa alla möjliga blandningar.
Otroligt nog kom jag och Cassie i samma lag :O Vi gick omkring bland olika stationer och gjorde olika saker, svarde på frågor och hade skoj, bäst av allt vinnarlaget vinner biobiljetter! aaass ballt juue! men resultatet får vi reda på på måndag för imon har vi studiedag! gött MOS.
Så det blir stalelt för både mig och Cassie imon, Cassie ska nämnligen rida Frakki igen :)
Ha en fortsatt trevlig vecka, för det ska jag ha! :D
image description

En bra dag! :)

Hej!
Bet gick jätte bra idag det blev två clear rounder :D
Första rundan gick lite bättre än andra men jag ska inte klaga för det gick jätte bra! :)
efter stallet åt vi vofflor mmmmmhhh!
och sen har jag äntligen fått röjt mitt skrivbord ;)
lite bilder från dagen :)
^
|
Ignorera stolpen-TACK!
MIN SÖÖTTA BEBIIIIEEE!! <333 fick gå naken i den härliga solen :)
Imon följer jag först med Cassie till Brankie vi kör antagligen honnom, efter det så drar vi vidare till mitt stall där Cassie ska "provrida" Frakki för hon ska ha honnom några dagar det närmsta när Helene är borta, jag ska rida Hillevi också :)
image description

VÅREN ÄR HÄÄÄÄRRR!!!

Hej!
Idag fick jag mina första RIKTIGA vårkänslor, jag kände lycka genom hela kroppen!
först när jag gick till skolan gick jag med skinjacka och tjock halsduk och frös, senare på spanska lektionen fick vi vara ute för det var så fint väder då satt jag med endast linne och det var hur skönt som helst, jag såg även årets första fjäril!
När ajg kom hem bestämde jag mig för att gå på promenad, så jag hängde kameran vid min såda och traskade iväg, gick en liten stig på en typ äng eller aa såhär ser det ut.
Såg MASSA fjärillar och fotade, gick sedan ner mot sjön och fotade även där och vattnet fick sån underbart härlig klarblå färg, det kom även två änder och simmade förbi :)
Påväg tillbaka träffade jag Michaela (min tränare) när hon var ute och red ;)
här är lite bilder från promenaden! :D
efter detta åkte jag ner till Hilda vi satt ute en stund med hennes hund och sen drog vi ner och fikade på IKEA och sen gick vi till hööks där jag köpte röda benlindor (+paddar) som matchar mitt röda schabrak :D
Nu kommer set bli så att jag kommer att uppdatera när jag har nått att säga och jag tänker inte tvinga mig själv att blogga för att uppdateringen ska vara bra, bättre få och ordentliga inlägg än många tråkiga- right?
image description

RSS 2.0