Bra film!

Åh filmen var jätte bra, spännande och väldigt rolig. Man kände igen en hel del saker och och framförallt karaktärer från Monsters Inc så det var kul! Ni borde verkligen se den och om ni mot förmodan inte har sett Monsters Inc så se den efter Monsters University ;)

 

Monsters University

Idag ska jag och HIlda gå och se premiären av Monsters University. Vi har planerat att se den tillsammans sen vi fick reda på att den skulle komma. Såklart blir det 3D, vi tänkte se den på engelska men det fanns inga biljetter kvar till någon Engelsk film så det fick bli svenska. Men det funkar lika bra tycker jag eftersom att det är dom rösterna iallafall jag är van vid sen jag var liten.

Läsa? Frivilligt?!

Jag önskade mig boken Fångad i julklapp för att jag har hört att den är väldigt bra men det har inte blivit av att jag har läst den. Nu dom senaste dagarna har jag haft ganska tråkigt (inte igår då) så jag kom på förut att eftersom att jag ändå inte har något att göra kan jag börja läsa den där boken. Så nu tänkte jag göra mig iordning och krypa ner under täcket och börja läsa. Det var länge sedan jag läste en bok frivilligt haha ;)


RSS 2.0