Guldlock

Superkass bild men såhär ser/såg mitt hår iallafall ut, det är inte riktigt lika fint idag men ändå okej, hoppas det håller sig fint även över natten. Idag var jag ju och såg Captain America med Hilda och den var riktigt bra! Vädret idag var ju lika underbart som igår också, det kändes nästan som en sommarkväll när vi gick i stan, så hilma skönt. Så nu hoppas jag att det här vädret håller i sig och att det inte blir vinter igen, man vet ju aldrig liksom, vi bor ju i Sverige.

Vår!

Asså VÄDRET idag, helt underbart! Idag har jag varit hos frisören och klippt mig, det blev bara någon centimeter på topparna den här gången, ångrade ju mig så mycket förra gången när jag klippte kort. Frisören lockade mitt hår också så det är jättefint nu, kanske lägger upp bild på håret senare om jag orkar fota. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på film, jag ska se Captain America Return of the First Avenger på bio med Hilda imorgon så ikväll ska jag ladda upp den att se ettan och kanske någon annan film också.
 
För övrigt bokade jag och Hilda här om dagen biljetter till Kodjo Akolors stand-up I-landsproblem, som är den 9 maj, det ska bli så kul. Dagen efter det så ska jag på min kusins bröllop också så det ska också bl sjukt roligt. Det är mycket som händer nu, jag ska till Ungern med Eva och hennes mamma på påsklovet också, bara två veckor kvar nu.

Trodde jag ja

Jag som trodde att jag var påväg att bli frisk, nejdå jag går och blir sjukare igen. Jag har blivit ännu mer förkyld igen så jag har stannat hemma från skolan idag och igår, gör troligvis det imorgon också. Det är så himla dummt egentligen, jag borde väll ha stannat hemma redan förra veckan och väntat tills jag blev helt frisk, men man struntar ju i att man är sjuk nu för att man inte orkar missa något i skolan. Men jag kände att det var mer värt att stanna hemma, iallafall igår, eftersom att det var sånt jäkla pissväder och vi skulle gå runt på stan och samla in pengar. Kan det bli sol, sommar och värme nu tack?
 
Jag har iallafall fördrivit tiden med att titta på film och lite sådant. Har sett samma filmer flera gånger nu och det är så roligt för man ser massa nya hintar och förstår saker som man inte har fattat innan varje gång man kollar, älskart! 
Saknar verkligen sommaren!!

RSS 2.0