Ett år på gymnasiet

Ett år med stora förändrigar! När jag tänker tillbaka på mig själv för 1,5 år sedan ser jag inte samma person som jag ser idag. Då var jag en ganska osäker person och hade en lite sämre period i mitt liv. När jag valde gymnasium så ville jag starta om, jag ville bort från allt som hade med min gammla skolan att göra och börja om på nytt i en klass där jag inte kände någon. Jag är så glad att jag valde som jag gjorde, även om klassen gick upp och ner i gemenskapen under första terminen så kan jag nu säga att det knappt kunda varit bättre. Jag har träffat så många nya underbbara personer, jag har utvecklats otroligt mycket som person och jag läser ämnen som gör mig glad. 
 
Självklart finns det ups and downs i livet nu också men jag är i allmänhet en så mycket gladare person nu. Jag känner inte att jag behöver anstränga mig för att bli sedd eller hörd, jag är den jag är och jag kan umgås och ha kul med de personer som jag känner att jag behöver i mitt liv. Jag är fortfarande jag men jag har lärt mig så mycket mer om mig själv och är så mycket possitivare som person än vad jag var för 1,5 år sedan. Jag fattade nog att gymnasiet skulle bli något possitivt men jag hade aldrig kunnat ana att det skulle bli såhär bra!
[Har inte frågat om lov för att lägga upp dessa bilder så det är bara att säga till om ni inte vill ligga kvar här :D]

Fisheye

I veckan fick vi i uppgift att göra en gifanimation på 30-60 sekunder så i helgen har jag lånat hem ett fisheye objektiv från skolan för att fota, så här är en liten sneak peek på vad jag har sysslat med idag.
Jag såg även på facebook igår att min gamla ridskola var ute på hajk och att dom övernattade i stallet där Hillevi står, och eftersom att jag hade Hillevi idag så åkte jag upp tidigt för att få hälsa på dom. Det var riktigt kul, det gjorde min dag, helg och hela veckan, pratade med Lisa, min gamla ridskolelärare, och hela grejen gjorde mig bara så himla glad. Jag frågade även om Blixten, Hildas gamla foderhäst, och han mådde bra och hadde flyttat till fjärås och en ryttare som tävlar med honom, det var så skönt att veta för jag och Hilda har pratat om honom en del och undrat hur han mår och om han fortfarande ens lever, åhh bara en underbart bra dag helt enkelt!

RSS 2.0